Սա իմանալուց հետո ՝ ես ամեն օր ակտիվացված ածուխ եմ լցնում սուրճիս մեջ։ Փաստն այն է, որ

Անսովոր սուրճ․ Լսե՞լ եք այս անունով սուրճի մասին։ Նման ըմպելիք պատրաստելու յուրահատուկ բաղադրատոմսը ներառում է սուրճի մեջ ածուխ ավելացնելը։ Զարմանալի է, այնպես չէ՞: Առաջինը, ով դա արեց, 1960 թվականին ինդոնեզական փոքրիկ սրճարանի սեփականատերն էր: Պարզվում է, որ տղամարդը պարզապես ցանկացել է ազատվել աղ իքային խա նգարումից, եւ նոր բաղադրատոմս է հորինել։

Այս բաղադրիչի շնորհիվ սուրճը ձեռք է բերում անսովոր մոխրագույն գույն։ Նման խմիչքը անպայման կբուժի աղ մկոտ երեկույթից հետո։ Չնայած այն հանգամանքին, որ նման սուրճը չի հուզում նյ արդային համակարգը և չի տալիս ուրախության զգացում, այնուամենայնիվ, այն շատ տարածված է որոշակի շրջանակներում։ Այս ըմպելիքը կատարյալ ավարտ է ուրբաթ երեկոյի համար:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *