Հին ժողովրդական միջոց ստ ամոքսի ցա վն ու այ րոցը վերացնելու համար

Ժողովրդական միջոցներ խո ցերի կա նխարգելման և բո ւժման համար․ Մեկ բուռ թռչնի բալի կեղևը լցնել 1 լիտր ջուր և եռացնել միջին ջերմության վրա 10-15 րոպե։ Դրանից հետո «եփել» 8-10 ժամ։ Անհրաժեշտ է ընդունել ամեն առավոտ դատարկ ստա մոքսին 1 բաժակ։ 1-2 շաբաթ անց դուք ձեզ ավելի լավ կզգաք, և ց ավը կանցնի։ • Հինգ ճաշի գդալ թակած սոճի,

2 ճաշի գդալ կտրատած սոխի կեղեւ եւ 2 ճ.գ. մանրացված վարդ: Այս ամենը ողողեք և 5 րոպե եռացրեք 1 լիտր ջրի մեջ։ Թուրմը փաթաթեք վերմակով և թողեք թրմվի ամբողջ գիշեր։ Այնուհետև քամեք և խմեք ամբողջ օրվա ընթացքում ջրի փոխարեն։ Բո ւժման կուրսը տևում է մոտավորապես 3-4 շաբաթ։ Անհրաժեշտության դեպքում ինֆուզիոյի չափաբաժինը կարող է եռապատկվել:

• Այդ նույն հավաքածուն օգնում է բարձր թթվայնությամբ ստա մոքսի խո ցերին։ 1 մաս կտավատի սերմ, կալամուսի կոճղարմատներ և անանուխի տերևներ: Այս խառնուրդից մեկ ճաշի գդալ լցնել մի բաժակ սառը ջրով և թրմել 2-3 ժամ, այնուհետև եփել մի քանի րոպե և շարունակել թրմել մինչև ամբողջովին սառչի։ Ընդունել 1 բաժակ՝ օրը 3-4 անգամ ուտելուց առաջ կամ 40-60 րոպե հետո։

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *