Երբևէ նկատե՞լ եք, որ դուք քաշ եք հավաքում, նույնիսկ այն դեպքում, երբ պահում եք խիստ դիետա։
Հազարավոր մարդիկ են մшհանում են ամեն տարի՝ սրտի պրիստուպից, բարձր ճնշումից, դիաբետից։ Մի՞թե դուք կարծում եք, թե միայն ճարպն է պատասխանատու ճարպակալման համար։
Մարդիկ ուրախությամբ են ուտում յուղոտ տապակած սնունդ, և նրանց համար միևնույնն է․․․
Արդյո՞ք լսել եք ֆրուկտոզայի մասին։ Դա հատուկ օշարակ է, որն ավելացնում են բոլոր տեսակի ըմպելիքներին, ինչպիսիք են Կոկա-կոլան, Պեպսին, կոնսերվացված ուտելիքը․․․ Նույնիսկ ամենատհաճ համով սնունդը կարող է դառնալ լավը՝ միայն մի քիչ օշարակ ավելացնելուց հետո։
Ֆրուկտոզան վնաս է հասցնում լյրադին, նույն ազդեցությունն է ունենում, ինչ որ ալկոհոլը։ Անառողջ ճարպը հասնում է մարմնի բոլոր մասերին, ինչը չափազանց վտանգավոր է։
Ահա թե ինչ է տեղի ունենում ձեր օրգանիզմի հետ՝ 200մլ կոկա-կոլա խմելուց 1 ժամ անց․
Առաջին 10 րոպեներ
Միշտ հիշեք, որ 200մլ կոլան հավասար է 10 գդալ շաքարավազին։ Բայց ձեր սիրտը չի խառնի քաղցրի մեծ քանակությունը մի անգամից օգտագործելուց, քանի որ թթու հատկություններն ու ֆոսֆորային որակը կհավասարակշռեցնի համը։
Картинки по запросу «ЧТО ПРОИСХОДИТ ЧЕРЕЗ ЧАС ПОСЛЕ УПОТРЕБЛЕНИЯ БАНКИ КОКА-КОЛЫ»
20 րոպեից․
Շաքարավազը կբարձրացնի ինսուլինի մակարդակը և շաքարի մակարդակը։ Այդպես է լյարդը արձագանքում տվյալ պրոցեդուրային և ազատում ճարպերը։
40 րոպե անց․
Այժմ շաքարավազը ներթափանցել է արյան մեջ, և դուք բարձրացրել եք արյան մեջ շաքարի մակարդակը։
45 րոպե անց․
Ձեր մարմնում բարձրացել է դոֆամինի մակարդակը և այն ձեր ուղեղին հաճույք է պատճառում։ Հենց դրա համար էլ ձեզ լավ եք զգում։ Դա նման է թմրանյութի ազդեցության։
50 րոպե անց․
Նյութափոխանակության մակարդակը բարձրացել է։ Արհեստական քաղցրի մեծ քանակությունը ստիպում է միզուղիներին ավելի արագ աշխատել։
Картинки по запросу «ЧТО ПРОИСХОДИТ ЧЕРЕЗ ЧАС ПОСЛЕ УПОТРЕБЛЕНИЯ БАНКИ КОКА-КОЛЫ»
60 րոպե անց․
Ձեր մարմնից դուրս կբերվեն բոլոր սննդանյութերը, և դուք կարող եք ձեզ ծույլ կամ բարկացած զգալ։ Այդ սննդանյութերն են՝ մագնիումը, կալցիումը, ցինկը, որոնք շատ կարևոր են ոսկորների և ատամների համար։